DE VOS ENDO BENELUX

De Vos Endo is de gespecialiseerde groothandel op het gebied van de endodontie binnen de Benelux.

De Vos Endo profileert zich als een objectief en onafhankelijk aanbieder van het gehele assortiment op het gebied van de moderne wortelkanaalbehandeling.

De Vos Endo stelt de tandarts en zijn/haar team, door middel van training en cursussen, in de gelegenheid om objectief kennis te maken met nieuwe ontwikkelingen en materialen.

De Vos Endo heeft, naast het profileren als dé endospecialist in de markt, de doelstelling het verhogen van kennis van de gebruiker ten aanzien van producten en diensten in de moderne endodontie.


Online bestellen bij De Vos Endo

Met de webshop van De Vos Endo heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot uw producten en kunt u bestellingen plaatsen.

U heeft geen account, gebruikersnaam of een wachtwoord nodig om te kunnen bestellen. U kunt direct uw bestelling online plaatsen. De Vos Endo levert alleen aan de tandheelkundige professionals in de Benelux.

Om de webshop overzichtelijk te houden is het productoverzicht gerangschikt conform de volgorde van een endodontische behandeling.

U kunt voordat u de bestelling volledig heeft afgerond altijd terug naar de webshop om aanvullende producten te bestellen. De winkelwagen blijft in beeld aan de rechterkant van de website.Presentatie voor  studie/iQual groep

Cursus Endo 2017 is opgenomen in het KRT Register.

KRT registratie ID: 270356

KRT-punten: 2 

Endo Update?

‘Wordt het weer eens tijd voor een écht interessante studieavond?’

Voor uw studie-, IQual- en IQdentgroep biedt Endo Direct een geheel objectieve presentatie aan op het gebied van de moderne wortelkanaalbehandeling.

Wij komen bij u in de praktijk of op een andere gewenste locatie. Hier zullen wij een avondvullende, informatieve voordracht verzorgen. U kunt kiezen uit diverse onderwerpen op het gebied van de moderne Endo. Zowel een op maat gemaakte PowerPoint presentatie én de gelegenheid om te oefenen met nieuwe materialen, geven u nieuw inzicht in de moderne Endo.  

                                                        Endo 2017. Boek nu uw IQual presentatie!
De trend van vandaag is om de nieuwe generatie Ni-Ti vijlen een dusdanige warmtebehandeling te geven zodat ze niet alleen soepeler worden maar ook een nieuwe eigenschap krijgen. Met deze "Controlled Memory Ni-Ti Technology" is het mogelijk om de Ni-Ti vijl voor te buigen! Tevens zijn Controlled Memory vijlen sterker en soepeler dan de niet behandelde Ni-Ti vijlen. De fabrikanten gaan in op het minimaal invasief prepareren. De tapers worden smaller en er is veel aandacht voor desinfectie technieken in het wortelkanaalstelsel. FEIT blijft dat de vijlen alleen maar ruimte maken voor het spoelen. Ook op dat gebied zijn er veel nieuwe ontwikkelingen. Hoe zit het met al die vultechnieken en de 'nieuwe' calcium silicaat cementen? Zijn ze wel zo nieuw? Is het echt zo eenvoudig? Deze onderwerpen, en meer, komen allemaal aan bod in de vernieuwde presentatie ENDO 2017.

De Endo Direct verzorgt in samenwerking  ruim 40 presentaties per jaar voor de diversen IQual -. IQdent- en studiegroepen in Nederland. 

Meer informatie of een afspraak maken voor een presentatie?  

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.                                     


Productnieuws

NSK Reciprocating Handpiece (TEP-ER10)

The NSK TEP-ER10 sets the standard for reciprocation of stainless steel hand files. A best seller, the TEP-ER10 is used by savvy clinicians globally who want to safely and predictably save time creating either their glide path or to shape canals using stainless steel hand files. For example, once a #6 hand K file reaches the apex of the MB2 canal, while still tightly bound, reciprocation with the TEP-ER10 can rapidly and safely enlarge the canal to a larger diameter where nickel titanium glide path instruments can be used or alternatively additional K files can be reciprocated.


Productinformatie

Saving Natural Teeth 

Overcoming the drawbacks of Gutta Percha with MTA 

6th International MTA Forum Session 2: Multifaceted Uses of MTA by George Bogen D.D.S.

 


Productinformatie

PD MAP ONE SYSTEM INTRO KIT NITI NR.20296

MAP ONE van PD is de uitgeklede versie van het originele MAP systeem. Met deze 'betaalbare' uitvoering kunt u dankzij de NiTi Memory naald alle denkbare MTA aplicaties eenvoudig uitvoeren. Standaard wordt de introkit ONE geleverd met een rode tip (Ø 1.10 mm). Andere maten naalden en plungers zijn los leverbaar.

 De introkit bevat:

  • 1 RVS spuit
  • 1 NiTi Memory Shape naald N°1 (rood / ext. Ø 1.10 mm)
  • 8 plastic plungers
  • 1 schoonmaak curette

 


Ik wil graag meer informatie 

Kunnen wij u helpen met vragen over producten, presentaties en cursussen?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.